Antnäshallen

Spenderade kvällen med mina tjejer i Antnäshallen och spelade två jämna matcher. Där emellan så han jag och min favorit Hink planera en massa kul. Bland annat våran cykeltur som sker i sommar och vår nya tränare som börjar coacha oss till hösten. Allt låter toppen. Och nu ska jag bara sova för jag är så trött efter dagens matcher. Skönt att inte behöva ställa alarmet imorgon!

Lasergame

Jag och Hinken teamade ju nere i grottan i Area 66. Sen om det funkade speciellt bra med tanke på att vi kom 1:a och 2:a varje gång...nerifrån. Det går ju att diskutera! Alla skrek där nere i grottan, men liksom vem skulle inte bli rädd för oss i en mörk tunnel. Titta bara så farliga vi är!

prommis

Pownade lasergame med mina lagkompisar tidigare idag på Area 66. Och sen så drog jag mot Ida. Vi har sett film så vi blev helt degiga men nu så ska vi ut och gå i det fina sommarvädret som jag inte tror att någon har missat. Ni, ni får ha det bra tills dess för nu börjar Zack bli rastlös!

Am I still alive?

Vaknade med halsont men kämpade till bussen. Världens tröttaste skoldag. Hungrig. Åkte ut i kägelboll minst 5 gånger på idrotten. Tog bussen hem. Halvt sovandes gitarrklinkandes och snackat med Felix. Ska leva ett fredagsliv och inte göra någonting alls och se vars det leder mig. Imorgon får jag en toppendag med Hinken i alla fall.

street

Igår invigdes sommar-Luleå med en streetbasket tunering mitt på storgatan med de härliga människorna ovan. Jag ställde såklarat upp med LÅ Lakers och förlorade semin på straffar, men vann damligan. Dagen bjöd på ett riktigt härligt väder och nu är sommarn igångkickad. Och idag ska jag bara sitta hemma och plugga och fortsätta grubbla på gymnasieval. Ni får lov att klara er utan mig.

tjugotredje april

För idag min fina är den tjugotredje april. Och tänk vad glad jag är att just den här dagen existerar. Den tjugotredje april tvåtusen-elva kom att ändra mitt liv. En positiv förändring som jag är så tacksam för. Jag kommer ihåg att just denna dag för ett år sedan så satt jag i min husvagn och var rädd för fyrverkerier utanför och du skrattade åt mig. Det var vid ungefär den här tidpunkten vi bestämde oss för att skapa något speciellt. Och att vi gjorde! Jag kan lugnt säga att vi har klarat branta uppförsbackar och glidit ner för gröna kullar. Jag vet att jag sagt det förut, även om jag inte är så bra på att uttrycka mig. Det går aldrig att säga de för många gånger. Jag älskar dig. Du är bäst. Du hjälper mig. Du är bäst. Jag älskar dig.

Grattis! Du har nu stått ut med mig i ett år, du borde få ett diplom 


mermaid

For till kyrkanshus tidigare och har varit där med konfagruppen typ hela dagen, var även på kvällsmässan i domkyrkan där jag träffade massa vänner. Och nu ligger jag bara och degar, mamma har kommit hem från Cape East och pappa är hemma från Abisko. Äter choklad och lyssnar på RMK & Toppens senaste skiva. Den är så bra! Ska fortsätta leva nu, hur spenderade ni eran söndag?


Om

Min profilbild

RSS 2.0